BAVET

Bestelling

Plaats je bestelling online. Graag een maand voor de uitgerekende datum van de geboorte. Om een stressmomentje voor beide partijen te vermijden :-)

een basispakket bestaat uit het volgende

  1. 100 kaartjes

  2. 100 omslagen

  3. Opmaak van het kaartje en correcties

  4. Verzending  van het pakket met koerier van DHL

Nadat je online een bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons een bevestigingsmail.

Vervolgens stuur je ons de informatie door voor het kaartje. Daar maken wij binnen de 3 werkdagen een digitale proef van. Deze wordt via mail verstuurd.

Op de dag van de geboorte krijgen we de gegevens graag via mail om zo fouten te vermijden.

Indien we de dag van de geboorte voor 10u30* de gegevens ontvangen, verwerken we deze en wordt het die dag nog gedrukt en opgehaald door een koerier van DHL. Het pakket wordt dan de volgende dag geleverd op een door jullie aangegeven adres (Let wel: We leveren niet in ziekenhuizen of openbare gebouwen).

* Krijgen we de gegevens later dan het vooropgestelde uur. Dan worden de kaartjes twee dagen (ipv één dag) na de geboorte geleverd.

Tip — Zorg er ook voor dat er iemand thuis is de dag van de levering. Niet alle koeriers doen de moeite om het pakketje bij de buren af te geven. Het hoeft dus niet je eigen postadres te zijn, de grootouders zijn hiervoor uitemate geschikt.

Stickers
Naast onze kaartjes kan je ook sluit- en naamstickers bestellen. Bij de sluitstickers staan er 48 op één vel en bij de naamstickers zijn er dat 12. Je zal dus meestal meer stickers ontvangen vermits het telkens een veelvoud van 12 of 48 is. Probeer ook alles in één keer te bestellen.

Babyborrel
Op vraag maken wij ook babyborrelkaartjes (standaardafmeting 70x 95mm) aangepast aan het ontwerp van het gekozen geboortekaartje.
(0,99 euro per stuk)

 

Op voorhand verzenden

Omslagen, sluitstickers,… alles wat op voorhand kan verstuurd worden, doen we via KIALA (extra kost van 12,5 euro voor België en 15 euro voor Nederland = kosten Kiala en administratieve kost). Deze dienst kan je aanduiden bij je bestelling.

Betaling

Betalen met VISA kan gewoon via onze webshop. Via overschrijving kan ook via je een apart invulformulier, check even hierboven in de navigatiebalk.

DIY

Niet al onze kaartjes zijn direct gebruiksklaar. We proberen tegen een zeer scherpe prijs kaartjes te maken die net iets anders zijn... daarvoor doen we beroep jullie; de ouders. Jullie nemen een klein stukje van de afwerking voor jullie rekening.

Meestal gaat dit over stickers of een lintje kleven op het kaartje tot het in elkaar vouwen van bv. het Las Vegas-kaartje.

‘laatste hand door de klant’ wordt vermeld bij de kaartjes die nog een een extra handeling vragen van de kersverse ouders.

Design

Tekstueel kan er veel (indien mogelijk) aangepast worden aan de kaartjes. Bijvoorbeeld weglaten ‘Peter & Meter’, ziekenhuisadres weglaten etc...  

Vormelijk proberen we heel dicht bij het origineel te blijven, maar bv. kleuren kunnen (wederom indien mogelijk) aangepast worden.

Stuur jullie wensen via info@bavet.be en we kijken wat er haalbaar is.